Dicle İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerini destekleyen bir eğitim ortamı sağlamak ve Öğrencilerimizin öğrenme sürecinde aktif rol almalarını sağlayan, öğretmenlerimizin öğrencilere rehberlik ettiği bir eğitim anlayışını benimsemektir.

Misyon: Öğrencilerimize eğitim sürecinde en üst seviyede destek vererek, başarılı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve Öğrencilerimizin özgünlüklerine saygı gösteren, farklı düşünce ve perspektifleri kucaklayan, hoşgörülü bir eğitim ortamı yaratmak.

Başarılar: 1-Akademik Başarı: Öğrencilerimizin akademik başarısını arttırmak için eğitim kalitesini yükseltmek, öğrenci performansını değerlendirmek ve bu değerlendirmeler sonucunda gerekli müdahaleleri yapmak. 2-Teknoloji Entegrasyonu: Öğrencilerimizin teknoloji kullanım becerilerini geliştirmek için teknolojiyi eğitim sürecine entegre etmek ve yeni teknolojileri kullanarak öğrencilerin öğrenme sürecini zenginleştirmek. 3-Öğrenci Katılımı: Öğrencilerimizin öğrenme sürecine daha fazla katılımını sağlamak için öğretim yöntemlerimizi çeşitlendirmek, öğrencilere sorumluluk ve liderlik rolleri vermek. 4-Sosyal ve Kültürel Farkındalık: Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel farkındalıklarını arttırmak için farklı kültürleri tanıtmak, etkinlikler düzenlemek ve öğrencileri topluma faydalı çalışmalara yönlendirmek. 5-Öğretmen Eğitimi: Öğretmenlerimizin profesyonel gelişimlerine destek olmak için eğitimler düzenlemek, yenilikçi eğitim yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve öğrencilerimizin öğrenme sürecinde daha etkili bir rol oynamalarını sağlamak.

Saatler: 12:20- 17:50
Isınma: KALORİFER KÖMÜRLÜ
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: HENTBOL, WUSHU , BOCCE,VOLEYBOL ,FOTBOL SPOR DALLARINDA TAKIM ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: