Mart Ayının

Mart Ayının " Ayın Öğrencileri" Belli Oldu

Öğrencilerimizin çalışmaya teşvik edilmesi, öğrencilerimiz arasında güzel hoş bir rekabet ortamı oluşturarak, genel başarının arttırılması ve başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi konusunda okulumuzda birçok uygulama, etkinlik ve faaliyet yapmaktayız. Bunlardan birisi, 2022/2023 Eğitim-Öğretim yılından itibaren uygulamaya koymuş olduğumuz "Ayın Öğrencisi" uygulamasıdır.

Okulumuzda her ay; ayın öğrencisi,  çalışma alışkanlığı ile örnek öğrenci, kitap okuma alışkanlığı ile örnek öğrenci ve en temiz sınıf olmak üzere dört kategoride ayın öğrencisi uygulaması yapılmaktadır. Şube rehber öğretmenlerinin önerisi ile her kategoride öğretmenlerimizin yer aldığı ayrı komisyonlar ile seçilen öğrencilerimiz, törende isimleri duyurularak "Ayın Öğrencisi" belgesi verilmektedir.

2023/2024 eğitim öğretim yılı mart ayında seçilen öğrencilerimiz;

Ayın Öğrencisi : Çağlar ADSOY 6/B sınıfından

Çalışma Alışkanlığı İle Örnek Öğrenci:Eda BAYIRLI 8/C sınıfından

Kitap Okuma Alışkanlığı İle Örnek Öğrenci: Zeynep ASLAN 5/B sınıfından

En Temiz Sınıf: 6/B sınıfından

Öğrencilerimizi tebrik eder, yetişmelerinde büyük emeği olan öğretmenlerini ve ailelerine teşekkür ederiz.

04.04.2024 13

04-04-202404-04-202404-04-2024